Hundkurser Mariestad

Är kursen fullbokad eller redan startad? 
Skicka ett mail med ditt namn, kontaktuppgifter, samt vilken kurs du är intresserad av till hundkurser@briljanthund.se för att ställa dig som reserv eller i kö inför nästa kurs som startar.
 
När du väljer att gå en kurs hos oss på Briljant Hund kan du känna dig trygg. Oavsett vem du är som förare, och vad du har för hund så är du välkommen. Vi kommer behandla dig och din hund med respekt och vi tar avstånd från alla typer av straffbaserad träning. 
 
Här lägger vi stort fokus att lägga en god relation med hunden och på ett positivt sätt leka fram lydnad och främja de önskvärda beteenden som hunden bjuder på. I kurserna ingår det mycket teori varvat med praktiska övningar – allt för att du ska få den kompletta verktygslådan att framöver jobba vidare på egen hand. Alla kurser individanpassas efter vilka deltagare som anmäler sig och vi jobbar oftast i mindre grupper och på längre tid för att öka kvalitén på kurserna. 
 
Har du önskemål om en kurs som inte finns?
Hör av dig så skräddarsyr vi gärna en kurs!

För att läsa mer om våra kurser gå in på respektive flik i huvudmenyn. 

Villkor vid anmälan

Anmälan är bindande men i enlighet med svensk lag har du 14 dagars ångerrätt från den dag du anmält dig. Kursavgiften ska vara betald en vecka innan kursstart.

Om du måste avboka din plats hjälper vi dig att hitta en ersättare. Om vi hittar en ersättare utgår en faktura till dig med administrationskostnad. Om vi inte hittar en ersättare är du betalningsskyldig för hela beloppet.

Vid sjukdom hos hund eller ägare återbetalas avgiften minus administrativ kostnad mot uppvisande av läkarintyg/veterinärintyg.

Briljant Hund förbehåller sig rätten att ställa in kursen om det blir för få anmälda. Vi reserverar oss från eventuella felskrivningar.