Hunddagis Mariestad

Slipp dåligt samvete för din fyrbenta vän när du är på jobbet eller om du har andra planer där hunden inte kan följa med.

Vi tar hand om din hund när du inte kan. Vårt dagis ligger centralt, men ändå lite avsides på Johannesbergsområdet i Mariestad vilket gör det att sköta lämningen och hämtningen i samband med resan på vägen

Vi strävar efter att ta emot alla sorters hundar, oavsett ras och storlek. Tillsammans med dig letar vi efter en lösning som passar dig och din hund bäst. 

Vår mål är att din hund ska känna sig trygg och finna ro,
varvat med mental stimulans och härliga promenader i alla väder. 

Vi är självklart godkända av Länsstyrelsen, innehar F-skatt och är H-märkta!

  • Hunden får tillsyn hela dagen och du kan känna dig trygg i att hunden har det bra om dagarna när du jobbar eller är upptagen med annat. 

  • Eftersom många olika sorters hundar går på dagiset så får hunden möjlighet till social träning i interaktion med andra hundar och tränar på att förbättra sitt hundspråk. 

  • Hunden får en välbalanserad dag med både mental stimulans, fysisk motion och vila, och nöjer sig oftast då med en promenad och mys i soffan efter en dag på dagis. 

  • Du får alltid en daglig kontakt med någon i personalen som vid varje in och utlämning för att stämma av hur hunden mår och hur dagen varit. 

Vi vill dock belysa att hunddagis passar många hundar – men inte alla. Därför kommer vi också hålla en öppen och ärlig dialog med dig som hundägare för att stämma av hur din hund trivs hos oss för att hitta den bästa lösningen för dig och din hund. 

För oss är det allra viktigaste att hundarna som vistas hos oss trivs och mår bra! 

Priser Hunddagis fr.o.m 2021-01-01

5 dagar/vecka                                 2900:- / månad

4 dagar/vecka                                 2650:- / månad
3 dagar/vecka                                 2260:- / månad
2 dagar/vecka                                 1700:- / månad
1 dag/vecka                                    1400:- / månad

Extra dag vid deltid                        180:-/dag

Enstaka dagar                                 300:-/dag
Dessa går endast att boka i mån av plats

Har du flera hundar som du vill ha på dagis?
Från hund nummer 2 får du 50% rabatt vid teckning av abonnemang för flera hundar!  

Alla abonnemang avser fasta dagar.

Som abonnerande dagiskund har du alltid 10% rabatt hos Karin på trimmet

Vanliga frågor

Ja! Samtlig personal har gått adekvat utbildning för att jobba på hunddagis. Utbildningarna kan vara allt från instruktör, hunddagisförestståndare eller liknande. Santlig personal har dessutom genomgått en intern utbildning hos oss.

Vi har även ett samarbete med kommunen, arbetsförmedlingen samt olika naturbruksgymnasium där vi hjälper människor ut i arbetslivet och utbildar gymnasieelever under deras APL. Dessa personer erhåller också utbildning på plats. 

06.15-09.00 Inlämning

09.00-15.30 Aktiviteter
Promenader, aktivering & mys samt lunch för de som ska ha. 

15.30-17.30 Utlämning

Vid senare inlämning eller tidigare avhämtning kan vi ordna detta enligt överenskommelse.

Vår lokal är stor och fräsch och landar på 484 kvadrat. Lokalen är uppdelad i 5 rum med 5-14 boxar per rum. Genom att ha på detta sättet så minskar stressen hos hundarna och det blir lite mer mysigt istället för att ha alla hundar i samma rum. 

Hundarna har varsina boxar med mått enligt Länsstyrelsens bestämmelser och det blir deras eget kryp-in. 

Vi tar emot alla sorters hundar – tikar och hanar, både kastrerade och okastrerade. Vårt mål är även att i största grad ta emot hundar som har särskilda behov. Valpar är välkomna hos oss  och den rekommenderade åldern är 6 månader.

En hund som är sjuk får absolut inte vistas på dagis.

Vid särskilda fall tar vi emot valpar som är minst 4 månader gamla och då bokar vi in ett möte för att bedöma lämpligheten hos valpen, för att den ska få en så bra tid på dagiset som möjligt. Här kan det krävas anpassningar av dig som ägare och även från oss på dagiset för att kunna göra vistelsen optimal för en hund som är så ung. 

Ja, under förutsättning att tiken mår bra under sitt löp. Tiken måste vid inlämning på dagiset ha tikskydd på sig och hon kommer under löpet få ha det under hela vistelsen på dagis. Självklart tar vi av tikskyddet vid promenader. 

När du skickat in din ansökan om dagisplats så svarar vi så fort vi kan och bekräftar att vi mottagit ansökan. När det finns en ledig plats för din hund kommer vi återkoppla till dig. Det första som händer är att vi bokar in ett informationsmöte utanför dagisets öppettider. Detta är för att hunden ska få möjlighet att ta in den nya miljön utan att andra hundar är på plats. Under mötet får du mer information om dagisets rutiner och vad som gäller för inskolningsveckan. Det är under detta möte som vi har möjlihet att skräddarsy din hunds vistelse hos oss.

Dagisets filosofi är att alla hundar ska känna sig som hemma. Vi har mycket fokus på att väl balansera dagarna med aktivitet och den ack så viktiga vilan. Vi väljer noggrant ut vilka hundar som kan gå med varandra på promenaderna och vilka som får leka tillsammans. Vi tar hand om din hund när du inte har tid och det ska kännas tryggt för dig och din hund. 

Vi arbetar med schyssta och positiva metoder och kommer behandla din hund som om det vore vår egen. 

Jajamen! I våra lokaler har vi Karin som driver företaget Karins klipp & trim. Vi samarbetar med henne och som abonnerande dagiskund får du 10% rabatt på alla behandlingar som hon utför. Tidsbokning sker genom antingen direktkontakt med Karin eller att ni säger till oss på dagiset vid hämtning eller lämning.